Fina fisken

Nyfångade fiskar som hamnat i frysen plockades upp och fick tina. Jag saltade dem inuti och utanpå och lade dem i en smord ugnsform. Skivade citroner och lade inne i fiskarna. Dessutom hittade jag kryddsmör i frysen med citron och dill som jag delade och lade både inne i fiskarna och ovanpå. Sedan stekte jag dem i ugnen 20-25 minuter, 175 º.

image
Nystekt fisk, smakar finfint i kistan.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar