Rester av den grillade kalven, del 2.

Du visar för närvarande Rester av den grillade kalven, del 2.

Fortfarande fanns lite kött kvar i kylen sen vi grillade i helgen. Tisdag till lunch hade det blivit dags att äta upp de sista bitarna.

Den här gången gjorde jag wraps med sallad, köttwok och vitlökssås.

Jag hackade en liten gul lök och stekte den mjuk i rapsolja. Sedan hackade jag ner några små tomater, lite squash och köttet förstås. Jag hällde på en skvätt vatten och någon tesked kalvfond och lät det koka in.

image
Woken i stekpannan.

Därefter bottnade jag ett tortillabröd med salladsblad fyllde sen på med köttwok och vitlökssås. En tredje god måltid med kalvköttet, men nu är det slut!

image
Nu återstår att vika ihop det hela, sen är det bara att hugga in.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar