Ost- och baconwiener, mums!

image
Äppelsenap serverades till den goda korven, därav en bild på äppelblom!

Sonen och jag har fått en ny favoritkorv, Ost- och baconwiener från Ramselechark. En väldigt god korv. Vi har testat deras grillkorv och falukorv också, båda dessa är supergoda med, fast inte går de upp mot favoriten. Att det sedan är producerat lokalt gör ju inte saken sämre. Att korven kostar lite mer än annan gör inget, den är värd varenda krona. 

 

Till korven kokade jag potatis i lagom stora bitar som jag vände ner i en persiljestuvning när de kokat klart. Stuvningen gjorde jag av smör, lite mjöl och några deciliter mjölk. Jag kryddade med salt och svartpeppar och öste i massor av hackad persilja. Mums!

image
Ost- och baconwiener med äppelsenap, mums!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar