KSMT-macka

Stekta kycklingfiléer serverade på bröd med spenat, mozarella och en god dressing.  En god middag i soffan medan vi tittade på Turbo…racersnigeln…..

Istället för smör till mackorna:

Ta lika delar majonnäs och creme fraiche, ca 3 msk av varje. Blanda ner ca 3/4 tsk sambal oelek, saften ur 1/4 lime, lite honung och balsamicocreme. Smaka av med salt och chiliflakes.

Jag rostade bröd och bredde ett rejält lager dressing på brödet istället för smör. Sedan lade jag på färsk spenat, tomatskivor, en nystekt kycklingfilé, några skivor mozarella, toppad med extra dressing och ett bröd på toppen, en äkta KSMT-macka….kyckling, spenat, mozarella, tomat…..

 

 

image
Goda, matiga mackor!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar