Lördagslunch

  • Inläggskategori:Kyckling
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Lördagskyckling

 

Idag höll jag på att sy gardiner och göra krans till dörren när ett rejält sug i magen talade om att det var lunchtid.

Det gällde att snabbt få till mat, innan humöret sjönk till tånivå.  Det blev pasta med en sås på resterna från igår.

Medan pastan kokade gjorde jag såsen.

Först hackade jag en vitlöksklyfta samt 1/2 röd chili.

Fräste på det samt de grillade  kycklingbitarna i olivolja.

Tärnade ner 1/2 tomat och1dm squash och lät det steka en kort stund.

Sen hällde jag på ca 1/2 dl sweet chili och 1 1/2dl grädde och lät allt puttra tills pastan var klar.

Hackad koriander fick  toppa anrättningen.

Magen blev mätt och glad och det gick att fortsätta med pysslet!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar