Nån slags gubbröra

En av alla de rätter som fanns på vår påskbuffé igår var en enkel gubbröra, receptet har jag fått av en bekant.

image
Buffén framdukad.

Gubbröra

3-4 hårdkokta ägg

1 rödlök

1 burk ansjovis

1/2 dl hackad dill

1-2 msk creme fraiche

peppar

Hacka alla ingredienser, blanda med creme fraiche och smaka av med svartpeppar. Toppen till en knäckemacka!

image
En god röra till knäckemackan!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar