Ugnskotletter på det beprövade sättet

Det gamla beprövade receptet med grädde, creme fraiche, soja och sambal oelek användes återigen. Idag med ett par hackade vitlöksklyftor i såsen också. Fina svenska kotletter fick gotta sig i såsen en timme i ugnen.

Efter en stund sattes även en plåt med potatis och morötter in. Kryddade med citrontimjan, rosmarin och salt. Olivolja ringlad över.

Till detta en sallad med ruccola, tomater och vindruvor.

image
Mm, gott!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar