Hamburgare med älg, spenat och mozarella

Hamburgare med pulled moose. Snabbt och lättlagat (eftersom köttet redan var färdigstekt).

Snabbt och gott!

Jag rostade bröden och fyllde dem med färsk spenat, det färdigstekta älgköttet (finfördelat med en gaffel och snabbt uppvärmt i en panna med lite av såsen jag gjorde av stekskyn) och mozarellaost. Mer behövdes inte för att äta gott.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar