Nu är det äntligen semlans tid!

  • Inläggskategori:Bakning
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Landar mjukt som bomull i magen.

När januari övergår i februari blir det fritt fram att njuta av semlor igen, i alla fall i vårt hus. Goda hembakade bullar som är luftiga och inte torra alls. Degen sattes i söndags, (recept här) bakades ut och sedan dess har det blivit semlor till kvällsfikat varje kväll. Vi får se om den trenden fortsätter, då kanske inte bullarna räcker ända till fettisdag…

Jäsning pågår.

 

Nygräddade bullar.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar