Guldpasta i Kallafart…nästan….

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Den oerhört spännande damstafetten gjorde att lunchen glömdes bort. När alla intervjuer var över hade det redan passerat lunchtid sedan länge. Som tur var fanns det färsk pasta i kylskåpet. Vattnet kokade snabbt upp på induktionshällen och med en koktid på 2 minuter var pastan klar på ett kick.

Medan pastan  rann av i durkslaget smälte jag 1 klick smör, 1/2-1 dl grädde i kastrullen. Jag blandade i 1/2 dl hackad persilja, 2 nävar grovt hackad bladspenat och 1 näve hackade valnötter.

Med massor av nyriven parmesan över var det hela klart att servera efter mindre än 10 minuter. Så går det till att laga guldpasta, nästan i Kallas fart…men bara nästan!

Guldpasta!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar