Satayresterna blev till gratinerade rullar.

  • Inläggskategori:Rester
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Tidigare under  veckan var det viktigt att middagen gick snabbt. Inget ovanligt med det. Tvärtom, det är snarare en regel än ett undantag att det bör gå snabbt att få till mat när det är vardag i vårt hus.

Krämiga Satayrullar.

 

Lyckligtvis fanns det Satayrester kvar i  kylen. Det fördelade jag i fyra mjuka tortillabröd, rullade ihop och lade i en smord ugnsform. Sedan täckte jag rullarna med riven ost och gratinerade 20- 30 minuter i ugnen på 225º.

Nygratinerade!

Tillsammans med sallad till åt vi oss mätta. Som en bonus var det dessutom riktigt gott!

Fruktig sallad.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar