Enkel röra till den bakade potatisen

Bakad potatis stod på menyn denna skyltlördag….ja du läste rätt, skyltlördag. Där vi bor existerar inte skyltsöndag längre utan allt sker på lördagen istället. Lite trist om man frågar mig. Jag är lite gammaldags för jag saknar den tiden när skyltfönstren  avtäcktes klockan tre på eftermiddagen  första advent.

Vi kom hem sent i alla fall, så klockan var närmare åtta innan potatisarna var färdiga. Sonen ville ha ruccola, riven ost och proscuitto i bitar till sin potatis. Själv gjorde jag en enkel röra med räkor. En liten skål med hackade räkor, hackad ruccola och några matskedar smaksatt creme fraiche (ICA´s med smak av chili och paprika) blev till en god röra till potatisen. En smakrik lördagmiddag när advent knackar på.

 

image
God middag när advent knackar på.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar