Panikpasta

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Medan jag som bäst funderade på middagsmat ringde sonen på väg från stan, vrålhungrig. Snabbt på med en kastrull pastavatten, en koll i kylen för att se vad jag skulle kunna använda mig av till sås.

1 röd hackad paprika, 1 klick smör, 1/2 burk creme fraiche med chili och paprikasmak (icas), en liten skvätt grädde, persilja och riven mozarellaost var alla ingredienser jag använde mig av, ja förutom pastan då.

Medan pastan rann av smälte jag smöret i kastrullen och fräste paprikan hastigt innan jag hällde i creme fraiche och grädde. I med pastan och sedan persilja och en rejäl näve mozarellaost. Jag smakade av med flingsalt och chiliflakes.

image
Panikpasta!

Maten var precis klar när sonen klev in genom dörren som tog riven parmesan på sin pastaportion också!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar