Det blev ytterfilé kvar från middagen häromdagen. Då passade jag på att göra en wok med det kött som var kvar, nudlar och grönsaker. Den blev riktigt het så ta mindre chili än jag gjorde om stark mat inte är en favorit. Se dessutom till att ta bort kärnor och hinnor eftersom de gör att det blir extra starkt…det gjorde inte jag.
Följande ingredienser använde jag:
rester av ytterfilé
1/2 röd paprika
1 vårlök
1 röd chili
1 vitlöksklyfta
3 cm ingefära
1/2 burk vattenkastanjer
1 näve majs
1 näve koriander
1 skvätt japansk soja
Hacka alla ingredienser, riv ingefäran så att det går fort när det är dags att laga till.
Koka nudlarna i lättsaltat vatten.
Under tiden steker man hastigt övriga ingredienser i olja på stark värme så att det blir genomvarmt.
När nudlarna kokat klart får de rinna av och sedan vänder men ner dem med grönsaker och kött.
En skvätt japansk soja och det är klart att äta.