Hamburgare framför teven.

Efter att ha haft en slö dag i soffan medan sonen var på träningsläger, passade det bra med hemgjorda hamburgare.

Så här såg dagens recept ut:

Hamburgare

400 älgfärs

1/4 dl olivolja

3/4 tsk salt

1/2 tsk anchochili

nymald svartpeppar

Med chiliost och annat smått och gott på burgaren åt vi framför en teven. En hyrfilm stod för underhållningen.

 

image
Dags att äta.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar