Fredagsgott!

  • Inläggskategori:Plockmat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Fredag igen och som vanligt blev det plockmat. God pesto-ost i kuber och chilisalami inköpta på den internationella matmarknaden i stan. Grillade kycklingfiléer, färsk ananas, brieost med piripiri och lime samt smördegssnurror med riven ost (hemlagrad hushållsost, chiliost) och basilika penslade med uppvispat ägg.

 

image
God plockmat på fredagkvällen.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar