Plockmat

Förra helgen reste vi tvärsöver landet. Väl hemma igen stod något snabbt till middag på önskelistan. Chilicheese, grillad kyckling och vitlöksbröd med vindruvor och morötter till.

Eftersom vi nyss friterat hade vi oljan kvar i fritösen. Det innebar att chilicheese-bollarna blev precis som på snabbmatsrestaurangen.

image
”Efterresaplock”

Vitlöksbrödet gjorde jag på nygräddad baguette från affären och vanligt Bregott blandat med en riven vitlöksklyfta, några matskedar persilja och lite flingsalt. 5-10 min i ugnen på det så var de färdigt att äta.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar