Här blev det grillat igen….

image
Tortillabröd med pesto, potatis, ruccola, röd chili och riven ost.

Efter en arbetsdag passar det utmärkt att laga maten utomhus, så nu är det grilltajm mest varje dag. Kyckling kryddad med salt och chiliflakes och goda tortillarullar lagas snabbt till på grillen. Sedan njuter vi av försommarvärmen ute på altanen!

image
Foliepaket med tortillarullar, tomat, majs och kyckling på grillen.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar