Nu är magen mätt, nu kan jag sjunga!

Ikväll ska jag iväg och sjunga med min kör, därför åt vi något slags mellanting mellan lunch och middag. Önskar att jag redan i förväg bestämt vad vi skulle äta för plötsligt blev det stressigt. Men tyvärr hade jag som vanligt missat att tänka till i förväg. Nu gick det bra ändå. Vi hade ingredienser hemma för att göra Kycklingsatay. Idag med några extra tillbehör i form av avocado, kokos, blandade nötter, ananas och jasminris.

En tallrik full av goda smaker.
Ananas, kokos, blandade nötter och avocado med citron, peppar och salt.
Satay i ugnen.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar