Snabbaste spaghettin!

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

När jag kom hem från jobbet idag möttes jag av en vrålhungrig son. Eftersom han skulle iväg på träning efter bara en stund gällde det att snabbt få mat på bordet.

In med bacon i ugnen samtidigt som jag kokade upp pastavatten. Den pasta vi hade hemma med kortast koktid var spaghetti så den åkte ner i det kokande vattnet.

Baconet fick rinna av på hushållspapper när det var knaprigt gyllene.

Medan spaghettin, efter 8 minuters koktid, rann av i durkslaget smälte jag 2-3 msk smör och ca 1/2- 3/4 dl Rondele mjukost med smak av vitlök och örter i kastrullen. Därefter rörde jag snabbt ner 1 näve färsk spenat och 2 nävar ruccola. Sist blandade jag i spaghettin och smulade över bacon.

Med nyriven parmesan på hela anrättningen åt sonen och jag själv med god aptit till dess att hungern dragit sin kos.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar