Köttbullepizza…

Något jag aldrig gjort förut är pizza med köttbullar på…men nu var det dags. Men jag tänkte att kan man äta köttbullemacka kan man väl äta köttbullepizza….och jag lovar det gick jättebra.

På vår pizza fanns: tomatsås, riven mozarella, ananas, salami, köttbullar, tomat, majs och sist men inte minst, färsk ruccola som lades på när pizzan var nygräddad.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar