Snabbaste tortellinin

  • Inläggskategori:Pasta
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Hurra , hittade lite mer mat i kylen som gick att äta innan det blir helt tomt där inne. Färsk tortellini med fyllning av fyra ostar kokades i lättsaltat vaten. Medan den rann av i durkslaget smälte jag en liten klick smör, hällde på ca 1/2 dl grädde och hyvlade i chiliost som fick smälta ner. I med den färdigkokade tortellinin och lunchen var klar att servera.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar