Pasta med regnbågssås

Det fanns lite rensad fisk kvar sedan måndagens middag. Den åkte ner i en god pastasås till kvällens middag.

Medan jag kokade tagliatelle gjorde jag såsen.

Jag hackade 2 salladslökar fint och stekte dem mjuka i smör.

Därefter hällde jag på resterande creme fraichesås (även den åt vi i måndags) det var ca 1/2 dl. Sedan ungefär 2- 2 1/2 dl grädde, 1/2 fiskbuljongtärning och saften ur 1/2 citron.

När såsen puttrat ihop en liten stund lade jag i fisken och sist av allt 1/4 dl hackad dill. Klart samtidigt som pastan och mycket gott.

Dessutom blev det lite rester kvar så jag har till lunch imorgon. Hurra!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar