Godaste måndagsfisken!

I frysen hittade jag en ädelfisk som bara låg där och inte ville nåt annat än att bli uppäten. Med massor av dill, ingefära och lime fick vi en höjdarmiddag så här på måndag kväll.

Jag kryddade fisken med salt och peppar, fyllde den med hackad dill. Skivade 1 lime och 4 cm ingefära och lade inuti fisken och ovanpå. Små smörklickar fullbordade det hela. 175º cirka 20 – 30 minuter.

Lime, ingefära och smörklickar på.

Jag gjorde en enkel sås med creme fraiche, dill, riven ingefära, pressad limejuice och lite flytande honung samt en nypa flingsalt. Pressad potatis och sallad till, snabbt och mycket gott!

Middagen är serverad.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar