Snabbgodis….

Jag kunde inte hjälpa det, jag hittade en påse polkagrisar i skafferiet och var tvungen att göra lite mer julgodis….vi har minsann så att det räcker, men suget efter en sort till….det bara kom.

Jag rörde ihop 1 påse krossade polkagrisar med rivet skal från 1 lime och 2 -3 dl cornflakes (jag tog 3 rejäla nävar…). 200 g vit choklad med smak av vanilj smältes och blandades i. Jag skedade upp i formar aningen större än knäckformar och sen var det klart. Det tog 10 minuter! Snabbgodis alltså, fast det tog lite längre tid innan chokladen stelnat så de gick att äta…..

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar