En god annandagssallad!

Visst är det märkligt men hur gott den än är med julmat kommer suget efter helt vanlig mat till slut. Hos mig brukar det hända lagom till annandagens kväll. Därför scannade jag av kylskåpet på ingredienser. Resultatet blev en räksallad med en god, krämig brieost som pricken över i. Salladen njöt vi av till middag efter att ha ätit av den goda julmaten i flera dagar. Fast sonen valde att äta revbensspjäll…..

Med romansallad, strimlad röd paprika, squash i halvmånar, körsbärstomater i halvor, röd lök i tunna ringar, räkor och brieost. Toppad med flagad parmesan, persilja, lite pressad limesaft samt balsamicocreme ringlad över. Gott, gott!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Detta inlägg har en kommentar

Lämna ett svar