Bråttom-mat!

Tänk att det alltid är bråttom när maten ska på bordet vissa dagar varje vecka. Jag skulle önska att jag hade lite framförhållning så att det mesta var förberett de dagar vi ska till stan redan vid fem.

Tänk vad jag beundrar alla som klarar av att göra veckomatsedel och sen följa den. Att göra matsedeln är väl i och för sig inte mitt problem…men att följa den…..

I början av terminerna är mina intentioner väldigt goda, då gör jag ofta en matsedel för veckan som kommer. Lika ofta spricker den efter en eller två dagar. Jag vill verkligen kunna följa en matsedel men det går bara inte…..jag lovar att jag försöker!

Nåja, den här dagen blev det helt enkelt falukorv med parmesan- och persiljemos till middag, det var det kyl och frys bjöd på idag.

Jag delade potatisen i små bitar (så kokade den medan falukorven stektes).  Blandade med smör, mjölk, parmesan, persilja och en aning salt. Med ett stekt ägg och sallad till så blev det en riktigt  god bråttom-middag!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar