Nachotallrik på kvällskvisten.

  • Inläggskategori:Plockmat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Ikväll när jag var solokvist här hemma hade jag turen att bli bjuden på sen lunch (eller tidig middag) hos min mamma. När suget efter något mer att äta satte in för en stund sen gjorde jag det enkelt för mig. Nachos med ostsmak varvades med riven mozarella och gratinerades en stund i ugnen. Med den guacamole som blev kvar igår är jag nu mätt och nöjd igen.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar