Fredagsfavorit…en måndag…..

image
Sallad, proscuitto och smördegsplattor!

Kan man äta en fredagsfavorit en måndag? Ja självklart, framförallt när det är snabblagat och gott! Färdiga smördegsplattor för dagen täckta med pesto, ruccola, mozarellaost, tomat och rostade pinjenötter. Serverat med en god sallad och Proscuitto samt Serranoskinka.

image
Färdigt att servera!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar