Söndagsmiddag!

 

Idag ska vi bjuda min egen hustomte på födelsedagsmiddag.

Till förrätt blir det Bresaolachips och stekt halloumi, sen chili- och ingefärsstek med potatisgratäng.

 

 

Gratäng i väntan på gräddning!

 

Sallad

 (Dessa recept finns redan här på bloggen).

Ananas, blodapelsin med vit choklad på väg att gratineras.

Till dessert blir det färsk ananas, blodapelsin samt vit choklad gratinerat i ugnen.  Till det en klick vaniljglass.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar