Lax med risonisallad

God lax med risonisallad njöt vi av till middag denna söndag.

I risonisalladen blandade jag, förutom basilikadressingen och fetaosten, ner hackad squash, paprika och färsk spenat.

Till det serverades lax stekt i ugnen.

Jag saltade två laxbitar och gjorde en skåra i dem.

Där stoppade jag ner en fyllning gjord på:

3 msk philadelphiaost, 3 msk creme fraiche, hackad basilika och lite vitlökspulver.

Laxen stektes i 200º ca 15 minuter.

Den goda risonisalladen med lax.
Lite senare på kvällen fick vi jordgubbar till efterrätt!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar