Pasta con carne

Hittade ett paket med färdigstekt tacofärs i frysen. Det fick bli basen i en god köttfärssås serverad till pasta!

1 vitlökslyfta och 1/2 röd lök finhackas och steks mjukt i smör.

Hacka  en 1/2 röd paprika och 1/3 röd chili och fräs det hastigt tillsammans med löken.

Blanda i ca 2 dl krossade tomater, 1 dl vatten, 2 msk tomatpuré samt 1/2 köttbuljongtärning.

Låt det koka upp och blanda sen i färsen och låt allt koka ihop.

Smaka  av och krydda ev.med salt och peppar.

Innan servering strödde jag hackad persilja på toppen och riven parmesan som pricken över i.

Servera med valfri pasta!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar