Lördagsplock

  • Inläggskategori:Plockmat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Det fick bli lite plockmat på igår kväll. Jag hade färdig smördeg i kylen så jag gjorde snurror med prästost och chiliost i.

Till det åt vi prosciutto, champinjon- och morotsbitar samt en dip med creme fraiche, ingefära, vitlök, honung. lime och lite salt. God att sitta och plocka med!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar