Smördegsmiddag!

Sonen önskade egentligen raclette som födelsedagsmiddag men det spar vi till på lördagkväll när vi firar honom med släktingar. Det fick bli något annat han gillar i stället.

Smördegsplattor med pesto, mozarella, rostade pinjenötter, ruccola och tomater. Nåja, tomaterna hoppade vi över på hans plattor men på mina fick de vara med. Serverat med proscuitto smakade middagen toppen!

Jag passade på att göra några smördegssnurror med chiliost och parmesan i också. De kommer väl till pass i morgon när han ska ha med sig fika till slalombacken.

På väg in i ugnen.

 

 

 

 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar