Välkomsttilltugg!

  • Inläggskategori:Plockmat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

I fredags när vi hade gäster gjorde jag en avocadogucca med 1 1/2 dl creme fraiche, 1 avocado, 1 vitlöksklyfta, salt, citronsaft. Jag mixade alla ingredienser tills det blev slätt. Sist rörde jag ner chiliflakes.

Vi dippade blomkål och färska champinjoner. Crostini och chilifyllda oliver fanns också på bordet.

Här syns några av tilltuggen även om bilden är både mörk och suddig….tyvärr fanns ingen bättre!

 

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar