Fredagsplock

  • Inläggskategori:Plockmat
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Mozarella!
Kyckling och melon

Ikväll blev det plockmat till middag. Köpte en alldeles nygrillad kyckling som fortfarande var varm när jag handlade.  Till det åt vi stekt halloumi med lime och honung; mozarella med chili, basilika och olivolja; smördegssnurror med pesto, parmesan och riven mozarella. Med melon, tomat och  ett glas gott rött vin till . Mums!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar