Ostsallad med prosciutto

  • Inläggskategori:Sallad
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Du visar för närvarande Ostsallad med prosciutto

Nu har det varit varma dagar, då passar det fint med sallad både till lunch och middag. Det här är veckans första variant av sallad. Som vanligt tog jag av det som fanns i kyl och skafferi.

Jag tog några blad romansallad och en näve ruccola som jag hackade grovt. Sedan hackade jag salladslök, gurka, tomater, champinjoner, rädisor och ost. Sist av allt rev jag några skivor prosciutto i mindre bitar.

Ingredienserna blandades i en skål och hälften blev lunch en dag. Den andra halvan blev middag dag två. Jag toppade med solroskärnor! Salladen fungerar fint att äta utan dressing men jag tog lite srirachamayo på. Det smakade smaskens till.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar