Snabb räksallad

Ibland vill man bara att det går snabbt att fixa till maten, samtidigt som det ska smaka gott. Med lite tur finns ingredienser till den här salladen hemma, då garanterar jag att maten står på bordet på en kvart högst.

Snabb räksallad

1 avokado

1 mango

1-2 dl skalade räkor

1/2 rödlök

3-4 rädisor

koriander

lime

chiliflakes

Dela avokado och mango i munsbitar. Skiva rödlök och rädisor fint. Hacka koriander och blanda samman allt. Pressa över lime och krydda med chiliflakes. Klart att äta, så gott!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar