Halloumicouscous

Du visar för närvarande Halloumicouscous

Couscous med stekta grönsaker och halloumi. Enkelt, mumsigt och snabbt. Sa jag mumsigt? Ta av de grönsaker som finns i kylen, jag använde mig av följande:

Hacka gul och röd paprika, squash, champinjoner, skiva rödlök tunt och stek i smör till dess att det börjar bli mjukt. Krydda med salt och chiliflakes. Dela halloumi i mindre bitar och låt det steka med.

Laga under tiden till couscous. Följ receptet på kartongen men tillsätt lite grönsaksbuljong.

Blanda ihop couscous och grönsakerna med grovt hackad spenat.

Pressa över lime vid serveringen och ringla srirachamay över. Ät och njut av de goda smakerna.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar