Kokos- och kanelpannacotta

Du visar för närvarande Kokos- och kanelpannacotta

I kylen hade jag några deciliter kokosgrädde kvar som det var dags att göra något med. Det fick blir två dessertglas med pannacotta.

Så här gjorde jag:

1 gelatinblad lades i vatten 5 minuter.

Under tiden värmde jag 2 1/2 dl kokosgrädde, 1 tsk kanel och cirka 1 – 2 msk florsocker.

Smält sedan gelatinbladet i den varma koksgrädden och häll upp i två portionsglas.

Ät med jordgubbar eller andra bär eller frukt.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar