Småplock till lunch

Du visar för närvarande Småplock till lunch

När det är plugglördag är det gott med småplock till lunch. Då går det bra att läsa samtidigt som magen får sig något gott till livs. Funkar förstås vilken tid på dygnet som helst. Passar även utmärkt till mellon!

För några lördagar sen delade jag en melonklyfta i mindre bitar, lindade in halloumistavar i prosciutto och gjorde smördegssnurror fyllda med mjukost med smak av jalapeño. Så enkelt och gott.

Smördegssnurrorna och den prosciuttolindade halloumin åkte in i varmluftsugn på 200° till dess att snurror och prosciutto fått fin färg.

Sen gick det lysande att fortsätta plugga.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar