Bästa semlorna

  • Inläggskategori:Bakning
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer
Du visar för närvarande Bästa semlorna

Det närmar sig fettisdag och tiden när det är okej att frossa när det gäller att äta semlor. Jag vet att det råder delade meningar om vilken tidpunkt det är tillåtet att börja. Vissa tycker att det är okej att äta så fort julen tar slut, för andra är det själva fettisdagen som gäller. Själv är jag lite mitt emellan. Inte börjar jag äta semlor direkt efter jul men jag har svårt att vänta hela vägen till fettisdag.

I det här huset var den 30:e januari dagen då det var premiär 2021. Eftersom jag har världens bästa recept för att baka de åtråvärda bullarna och det fanns ett paket jäst för söta degar i kylen var det bara att sätta igång.

Jag valde att göra en halv sats eftersom det oftast brukar bli bullar kvar i frysen. Dessutom gjorde jag dem små, då är det okej att äta fler än en. Med halv sats och små bullar blev det ca 24 stycken!

Här är länken för att hitta det perfekta receptet!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar