Enchiladas med köttfärs

Du visar för närvarande Enchiladas med köttfärs

När det blir rester kvar från tacogratäng passar det utmärkt att göra köttfärsenchiladas med extra ost på toppen. Av mina rester räckte det till fem enchiladas. Jag åt dem med extra créme fraiche och tomater.

Enchiladas med köttfärs

rester från tacogratängen med keso

1/2 burk tacosås

1 burk majs

riven prästost

tortillabröd

 

1. Fördela gratängen på tortillabröden.

2. Fördela tacosås och en burk majs i rullarna.

3. Rulla ihop och lägg i en ugnsform.

4. Riv över massor av prästost, eller annan smakrik ost. Det fungerar förstås med en mildare ost också om lagrad ost inte passar smaklökarna.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar