Enkel kesoröra

Du visar för närvarande Enkel kesoröra

Oftast när jag äter bakad potatis och inte äter den enbart med bacon och riven ost brukar jag göra en röra med skaldjur. För det mesta blir det räkor.

När jag åt bakad potatis veckan som gick gjorde jag en god kesoröra som förutom att den var väldigt enkel att göra smakade toppengott. Enbart tre ingredienser behövdes och eftersom det gick fort att röra ihop den kommer jag definitivt att göra den igen.

Enkel kesoröra

100 g keso

40 g majskorn

1 – 2 msk soltorkade tomater

salt, svartpeppar

Blanda keso, majs, soltorkad tomatcreme. Börja med den mindre mängden soltorkade tomater och tillsätt mer till dess att det passar den egna smaken. Smaka av med salt och svartpeppar. Röran räcker till 2-3 bakade potatisar.

Det går förstås att piffa upp röran med salladslök, basilika, persilja eller något annat. Ta det som finns hemma som du är sugen på.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar