Laxtaco dagarna före jul

Du visar för närvarande Laxtaco dagarna före jul

Mitt i allt julstök…eller där tog jag i….hos oss är det rätt lugnt faktiskt. Lite paketinslagning men i övrigt är det inte mycket stök. Hur som helst var det dags för middag och lax stod på menyn. Eftersom vi kom på ganska sent att det var dags att äta fick det bli laxtacos. Enkelt och gott.

Laxen saltade jag, stekte i smör och kryddade med anchochili och spiskummin.

Till detta serverades följande: Isbergssallad, tomater, gurka, paprika, majs, riven ost, mozarella, hackad avocado med citron, flingsalt och chiliflakes och en enkel dressing med crème fraiche och mangochutney. Dressingen kryddades med lite flingsalt och chiliflakes även den.

Jag åt i minitubs och sonen tog mjuka tortillabröd.

image
Alla tillbehör.
image
Nystekt god och kryddig lax.

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar