Fredagsmys en måndag

Du visar för närvarande Fredagsmys en måndag

I en tid när upplevelsen är att vi nästan aldrig är hemma och lagad mat är en utopi drog vi i bromsen i måndags kväll och satsade på lite fredagsmys, fast det inte var fredag….

Jag hade en färdig pizzadeg i kylen som jag täckte med tomatsås och lite chilisås. Riven prästost på det och hackad grillad kyckling (rester), tunt skivad rödlök, hackad tomat, jordnötter och curry. Lite hackad koriander på toppen blev det också.

Tillsammans med en eld i braskaminen, en film på teven och skönt soffhäng samlade vi energi nog för att orka med veckan som låg framför oss.

 

image
Ant-Man på teven!

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar