Tisdagspizza

En kylslagen tisdag, det är bara att konstatera att man ännu inte vant sig vid minusgraderna. Hoppas bara att det kommer lite snö också….lagom mycket….

En färdig pizzadeg plockades fram ur kylen ikväll och täcktes med det huset förmådde. Det blev chilisås i botten, riven mozarella, fetaost i kuber, strimlad pepparsalami, röd lök i tunna ringar och svarta oliver. När pizzan hade gräddat klart la vi på färsk spenat och röd paprika i ringar.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar