Nachips med olika såser

Fredagsgott ikväll blev mozarellagratinerade nachips med tre olika röror.

Avocadoröra
1 1/2 dl creme fraiche

1 grovt mosad avocado

1 liten hackad vitlöksklyfta

1/4 hackad röd chili

saften pressad ur ca 1/2 citron

lite salt

Banan och curryröra

1 1/2 dl creme fraiche

1 banan, mosad

lite citronsaft

curry efter smak ca 1-2 tsk

 

Köttfärsröra

Älgfärs ca 500 g

1 kuvert tacokrydda

1 stor finhackad vitlöksklyfta

vatten

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar