Smördeg och korv…

Du visar för närvarande Smördeg och korv…
Delar av den enkla middagen

Smördegsinbakade korvar passar bra till middag när det ska gå fort och ändå vara både gott och mättande…..avsaknaden av grönsaker löste vi med morotsstavar och sedan en mycket god och enkel fruktsallad (banan, jordgubbar och blodapelsin) till efterrätt.

I receptet som du hittar om du klickar på länken här ovanför står det att man ska ta chiliost men naturligtvis kan man ta vilken ost som helst, något som finns i den egna kylen och som smakar gott. Så brukar jag göra….idag blev det Herrgård hos oss…..

 

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar