Rester i foliepaket på glöden.

image
Foliepaket med många godsaker i.

I kylen fanns lite rester kvar av pastan med pestolaxen . Jag har lagat den tidigare och i början av veckan åt vi den igen. Tillsammans med lite annat smått och gott passade det bra att göra foliepaket och stoppa på glöden. Sedan var det bara att sitta mot husväggen och njuta av solens strålar.

På smord folie lade jag pastan, sedan laxresterna i bitar ovanpå. En rejäl hög med ruccola, körsbärstomater i klyftor, mozarellaost och riven parmesan på toppen. Sist av allt lite flingsalt och chiliflakes. Sedan var det bara att vänta på att det skulle värmas på glöden och att osten skulle smälta.

 

image
Innan folien viks ihop till paket.
image
Härligt krämig ost.

Katarinas spis

Jag heter Katarina, ensamstående med en 24-årig son och gillar att laga mat på en höft....Jag är dålig på att följa recept, lägger gärna till eller byter ut, då är det lätt att glömma om det inte finns nedskrivet. Så det är därför har jag startat bloggen, då kan jag själv kika in för att hämta matinspiration när jag glömt hur jag gjorde förra gången! Kanske inspirerar jag nån annan på köpet.....

Lämna ett svar